Prikbord

Nieuws & agenda


BSO Geluksvogel
20 januari

 

Kinderen van basisschool de Geluksvogel tussen de 4 en 13 jaar kunnen na schooltijd terecht bij onze buitenschoolse opvang (BSO), gelegen in Wyck. Zodra er meer leerlingen zich aanmelden voor de BSO op bepaalde dagdelen gaan we opnieuw de mogelijkheden verkennen om een BSO op locatie Geluksvogel te starten. 

Interesse? Bel zeker met het hoofdkantoor van Samen Spelen!

 

In de BSO kunnen kinderen vriendjes ontmoeten en vrij spelen in onze verschillende ruimtes en speelhoeken. Hier kunnen zij opgaan in hun fantasiespel, samen spellen spelen of aan de slag met hun creativiteit. De pedagogisch medewerkers organiseren dagelijks activiteiten binnen verschillende thema’s die een aantal weken lopen, bijvoorbeeld ‘Ontdek Japan’, ‘Music Maestro’, ‘Leve de Lente’, etc. Daarnaast kunnen kinderen gebruik maken van het naschoolsaanbod. Elke dag vinden er extra activiteiten plaats, die veelal worden begeleid door professionals uit een bepaald vakgebied. Denk hierbij aan activiteiten als film maken, sporten, tuinieren en koken.  

Voor elk kind dat de BSO bezoekt geldt dat wij hem of haar zien als uniek in onze groep. De pedagogisch medewerkers ondersteunen dan ook in dat wat je kind zelf, of jij als ouder, aangeeft nodig te hebben. Op de BSO groepen staan vaste medewerkers, waardoor een goede samenwerking tussen jou, als ouder, en ons mogelijk wordt gemaakt.

Onze BSO in Wyck is gevestigd op de eerste verdieping van het blauwe gebouw in Wyck, gelegen aan de St. Maartenslaan te Maastricht. Hier kunnen kinderen terecht van verschillende basisscholen in Maastricht. Op dit moment werken wij samen met taxibedrijf Nelissen, die kinderen van basisschool de Geluksvogel ophaalt en naar de BSO brengt.


Ben je nieuwsgierig naar de buitenschoolse opvang, wil je meer informatie of wil je (vrijblijvend) een keer komen kijken? Dan kun je onze website bezoeken (www.samenspelen.net) of contact opnemen met het hoofdkantoor via 043-7370083.

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren