Prikbord

Nieuws & agenda


Welkom terug!
16 augustus

 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van een heerlijke zomervakantie en weer zin heeft om met frisse energie te starten aan schooljaar 2019-2020! Het team van IKC De Geluksvogel kijkt ernaar uit jullie allen weer te zien. Wij zullen het schooljaar aanstaande maandag om 8.30u gezamenlijk openen bij de hoofdingang van school (aan de Balijeweg). Middels dit bericht informeren wij u al over enkele belangrijke zaken voor komend schooljaar:

 

Oudercommunicatie

Komend schooljaar zal alle oudercommunicatie plaatsvinden via ons ouderportaal Schoudercom. De nieuwsbrief komt te vervallen en wordt vervangen door blogberichten en nieuwsberichten. Houd Schoudercom dus goed in de gaten.

 

Betalingen Tussenschoolse Opvang

Ook dit jaar kan uw kind weer gebruik maken van onze Tussenschoolse Opvang (TSO) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De kosten voor de TSO bedragen €1,50 per keer. De betalingen van de TSO zullen vanaf dit schooljaar via Schoudercom verlopen. U hoeft hiervoor géén overblijfkaart meer te kopen. U kunt in Schoudercom aangeven of uw zoon en/of dochter overblijft. Indien uw zoon en/of dochter is overgebleven wordt dit door de groepsleerkracht geregistreerd. In Schoudercom wordt maandelijks een berekening gemaakt van de te betalen kosten. Aan het einde van de maand ontvangt u een betalingsverzoek via Schoudercom. Indien het overblijven niet betaald wordt, wordt uw kind uitgesloten van het overblijven.

 

Rectificatie schoolkalender (deze ontvangt u in de eerste schoolweek)

De meivakantie start op maandag 20 april en duurt t/m zondag 3 mei. Hier aansluitend zijn er twee extra vrije dagen op maandag 4 en dinsdag 5 mei.

 

Bewegingsonderwijs

Komend schooljaar worden de gymlessen niet meer gegeven door meester Martijn. De opvolgster van meester Martijn wordt Janou Cremers. U zult haar snel tegenkomen bij ons op school en kunt dan kennis met haar maken.

 

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren