Prikbord

Nieuws & agenda


Bouwupdate Hoolhoes
July 23, 2021

 

Op de bouwplaats van project ‘Hoolhoes’ wordt hard gewerkt! De bouw van het appartementencomplex gaat in volle vaart vooruit en met de bouw van de woningen zijn we inmiddels ook gestart.

Appartementencomplex

Bij het appartementencomplex zijn we momenteel volop bezig met het casco (de ruwbouw). Zoals het er nu uitziet, bereiken we rond de zomervakantie (bouwvak) het hoogste punt van het complex! We hebben op de begane grond een start gemaakt met het gevelmetselwerk en het gebouw komt de komende periode in de steigers te staan. Als alles voorspoedig blijft gaan, zal de steiger aan het eind van dit jaar gaan zakken en wordt de gevel zichtbaar.

In de tussentijd werken we ook aan de binnenzijde hard door om de appartementen en de winkels vorm te gaan geven met de ruwe afbouw. De binnenwanden worden gerealiseerd, afwerkvloeren worden gemaakt en kozijnen worden geplaatst. Dit alles om het gebouw klaar te maken voor afbouw: de ‘finishing touch’. Het lijkt nog ver weg, maar in het voorjaar van 2022 zal het pand gereed zijn voor de toekomstige bewoners en huisvestiging van de nieuwe Jan Linders!

42 woningen
In mei 2021 zijn we gestart met de 42 woningen. De funderingen hiervan zijn al bijna gereed. De komende periode zijn we bezig met de ruwbouw van de woningen: het lijmen van de binnenmuren en het leggen van de vloeren. Hiermee worden de contouren van de woningen langzaam zichtbaar.

De Gemeente Maastricht heeft ook de straatnamen van de nieuwe wijk bekend gemaakt: de Masadastraat en de Horebstraat. De 33 hoek- en rijwoningen komen te liggen aan de Masadastraat en de 9 patiowoningen aan de Horebstraat.

We krijgen nog steeds ontzettend leuke, positieve reacties vanuit onze bouwomgeving, en daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Zien we iets over het hoofd? Meld dit dan op de projectpagina van Hoolhoes Maastricht op verbeterdebouw.nl .


Impressie van ruwbouw Jan Linders

Inline image

Start gevelmetselwerk appartementencomplex

Inline image

Overzicht van de 42 woningen
Inline image

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences